Retourbeleid

Je kan om diverse redenen de keuze maken om (een deel van) je bestelling te retourneren. Lees goed deze pagina door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Voor het retourneren is het belangrijk om (indien mogelijk) het product in de originele verpakking terug te sturen in een omverpakking (bijv. originele doos), voldoende te frankeren en de factuur en het retourformulier bij te sluiten. Meld altijd je retourzending online bij ons aan. Ons magazijn beschikt niet over een afgiftebalie, daarom kan het pakket niet persoonlijk afgeleverd worden bij ons.

Bewaar tevens goed de originele verpakking en de factuur. Dit versneld de afhandeling van de aanvraag.

Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we je ook om je verzendbewijs goed te bewaren


Kosten bij retourneren

Wanneer je een bestelling retourneert, betaal je zelf de retourkosten. Is er een defect of verkeerd product geleverd, dan betalen wij de retourkosten aan u terug. Bent u van mening dat u recht heeft op een retourlabel? Meld dit bij het online aanmelden van uw retourzending in het opmerkingen veld. Artikelen kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst.


Aansprakelijkheid

Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade/vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed. 


Verwerking van retourzendingen

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar je zending binnen 12 dagen te verwerken.

Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 10 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op je rekening staat.


Voorwaarden voor retourneren

De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet geopend zijn. Bewaar artikelen ook niet in rokerige ruimtes aangezien artikelen met een geur niet als retour geaccepteerd zullen worden.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

•Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn

•Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken

•Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn

•Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.

•Vouchers en licentiecodes

Let op! Indien de 14 werkdagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer retour zenden. Producten die door jou toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking