Handgemaakte rustieke planken

Olijfhout is meer dan 100 jaar oud!

Bekijk de planken


Voordelen van olijfhouten producten

Hygiënisch in gebruik

Olijfhout bevat olie en dit zorgt ervoor dat etensresten niet zo snel in het hout zullen trekken. Daarom is het ook zeer hygiënisch voor gebruik in de keuken. Dit is een groot verschil ten opzichte van andere houtsoorten.

Stevig en duurzaam

 Olijfhout behoort tot de hardste houtsoorten ter wereld. Je zult een snijplank van olijfhout niet zo snel beschadigen en het gaat dan ook lang mee. Het meeste olijfhouten keukengerei is dan ook erg duurzaam.

Makkelijk in onderhoud

Om de olijfhouten planken mooi te houden raden wij aan om ze tweemaal per jaar in te wrijven met wat olijfolie. De hygiënische eigenschappen van het hout worden op die manier onderhouden en u weet zeker dat u nog jaren kunt genieten van prachtige planken.

Personaliseer uw olijfhouten serveerplank met eigen logo of tekst

U heeft de keuze uit: serveerplanken, steakplanken, tapasplanken, pizza planken of shared dining planken. Voor elke branche hebben wij een gepaste plank met uw logo er in gegraveerd. Vraag hieronder een offerte aan!Vraag een offerte aan

Assortiment

Model:Gitaar 45x 20 cm

29,-

Gratis verzending

Olijfhout behoort tot de hardste houtsoorten ter wereld.

Model:Tapas 45x20 cm
29,-
Gratis verzending

Olijfhout behoort tot de hardste houtsoorten ter wereld.

39,95

29,- GRATIS VERZENDING

Olijfhout meer dan 100 jaar oud

De serveerplanken zijn ideaal voor het presenteren van eten.

Elke olijfhouten plank is uniek en heeft zijn eigen natuurlijke tekeningen en vorm tevens een van de hardste houtsoorten die er bestaan.


✅ Als u een product aanschaft, gemaakt van het prachtige hout van de olijfboom krijgt u een product dat al 100 jaar heeft gegroeid, olijven heeft voortgebracht en een tweede leven krijgt in uw woonkamer , keuken etc.
Goed voor milieu gerecycled & Duurzaam.


Vraag nu een offerte aan ,

  • Prijzen vanaf 12,- ,
  • Logo lasergravering